Gastenverblijf

te koop aangeboden; Maison Quercynoise Frankrijk

 Geheel gerenoveerd, historisch landhuis, met bijgebouwen op 3 hectare natuurterrein aan een van de mooiste valleien van Frankrijk, ”Vallei van de Célé”, in het “Regionale Natuurpark Quercy”, departement Lot.

Vraagprijs;  E. 000.000.- (geen  makelaarskosten)

Gesitueerd aan rotswand op het zuiden, daardoor de gehele dag zon en schitterend vrij uitzicht over 100 meter diepe vallei en landschap. Deze unieke plek bied veel privacy en stilte in een authentiek decor.

Het object, opgeleverd in 2012, ligt op een “causse” (kalkplateau) even buiten het dorp Marcilhac-sur- Célé en maakt deel uit van een gehucht dat vrijstaand aan een doodlopende weg ligt, in het natuurlandschap.

Het geheel bestaat uit een woonhuis, 3 verdiepingen met een pigeonnier, is geheel gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken. Het heeft een groot terras op het zuiden en veel terrassen rondom op verschillende niveaus.  De bijgebouwen bestaan uit een grote schuur, een traditionele tabakschuur en een broodoven. Op het terrein van 3 hectare bevinden zich drie natuurlijke waterbronnen, en een “gazelle” (ruïne).